Newborn

newborn fotografie oss newborn fotosessie

Je pasgeboren baby, na ongeveer negen maanden is hij of zij eindelijk daar! Hoe cliché het ook is… zo klein zijn ze echt niet lang!

Voetjes, teentjes, handjes, nageltjes, de puurheid en het gevoel van die eerste weken zijn herinneringen die je nooit meer wilt vergeten. Een fotoshoot zorgt voor een blijvende herinnering van je nieuwe liefde. Een waardevolle investering voor de toekomst.

Een newborn fotoshoot vind 5 tot 14 dagen na de geboorte plaats. Je bent al meer gewend aan je kindje en in deze periode slaapt de baby nog erg vast en kan daardoor makkelijk in diverse houdingen worden gelegd.

De fotosessie neemt ongeveer 3 uur in beslag. We zullen er samen alles aan doen om het voor de baby zo aangenaam mogelijk te maken, dit alles met veel geduld. Natuurlijk staat de veiligheid van de baby altijd centraal! Om deze reden zijn sommige foto’s bewerkt om het gewenste effect te krijgen. (zoals bij de onderstaande foto het geval is)

newborn fotografie oss newborn fotosessie

***

De fotoshoot vind plaats bij jullie thuis. Ter voorbereiding op de shoot zorgt je ervoor dat de temperatuur in huis (of desbetreffende kamer) lekker warm is! (rond de 25-28 graden) Ik werk zoveel mogelijk met natuurlijk licht en ga daarom ook op zoek naar een plek in huis waar het licht het beste binnenvalt.

Voordat de fotoshoot begint geeft je de baby eerst een badje en voeding. Met een volle buik zal de baby lekker slapen waarna wij kunnen beginnen met de shoot. Het kan natuurlijk ook voorkomen dan het even duurt voordat we kunnen beginnen of dat deze onderbroken moet worden voor een voeding of verschoning.

Tijdens de fotoshoot proberen we (samen met vader en of moeder) een aantal verschillende poses en bepaalde sferen te creëren doormiddel van het gebruik van dekentjes en props. Zo kunnen we afwisselen met verschillende manden, emmers, bedjes, achtergronden, maar ook is er keuze uit verschillende mutsjes, haarbandjes en luierbroekjes. Eigen accessoires kunnen ook altijd worden gebruikt!

 

***

Eindresultaat

Na de fotoshoot worden de foto’s digitaal nabewerkt, geretoucheerd en op kleur geoptimaliseerd waarna je vanuit een digitale galerij (beveiligde omgeving) uit de selectie bewerkte foto’s kunt kiezen. 5 digitale bestanden zitten bij de prijs inbegrepen en iedere volgende per stuk te bestellen. Er is geen verplichte aanschaf van afdrukken. Uiteraard zijn hoge kwaliteit afdrukken wel na te bestellen als je dit wenst.

Als je interesse heeft in een fotoshoot dan is het aan te raden om tijdens de zwangerschap al contact op te nemen. Een en ander zal worden besproken ter voorbereiding op de shoot. Direct na de bevalling neemt je nogmaals contact met mij op om de datum definitief te maken.

newborn fotografie oss newborn fotosessie