Zwangerschap

ZwangerScHAPSHOOT

Zwanger? Van harte gefeliciteerd! Negen maanden lang (soms iets korter, soms wat langer) zit de kleine in je buik. Alles is geregeld, de kamer is klaar en zodra de kleine is geboren draait natuurlijk alles om de baby. Maar die periode waarin je zwanger was mag ook zeker wat meer aandacht krijgen bijvoorbeeld met een zwangerschapshoot.

Die negen maanden lijken een eeuwigheid te duren wanneer je er middenin zit maar daarna ben je het ook snel weer vergeten. Hoe mooi is het om daar een blijvende herinnering van te hebben? Dat kan met een zwangerschapshoot. De fotoshoot vind plaats bij jullie thuis of op een locatie naar wens (Oss en omgeving), rond de tijd dat je 36 weken zwanger bent.


zwangerschapshoot oss

****


Zwangerschapshoot, tijdsverloop, collage

Een andere optie is een collage shoot, hierbij maken we iedere maand 1 foto zodat je een collage krijgt van de groei van je buik/baby.

***

Eindresultaat

Na de fotoshoot worden de foto’s digitaal nabewerkt, geretoucheerd en op kleur geoptimaliseerd waarna je uit een selectie foto’s met watermerk kunt kiezen.  De foto’s kun je bekijken door een persoonlijke link die verwijst naar een digitale galerij met daarin alle bewerkte foto’s. 5 digitale bestanden zitten bij de prijs inbegrepen en iedere volgende is per stuk te bestellen. Er is geen verplichte aanschaf van afdrukken. Uiteraard zijn hoge kwaliteit afdrukken wel na te bestellen als je dit wenst.

***

Zwart wit collage zwangerschapshoot, zwangerschap fotografie Clix Oss

***

Plan tijdig

Als je interesse hebt in een zwangerschap fotoshoot dan is het aan te raden om halfweg je zwangerschap al contact op te nemen. Een en ander zal worden besproken ter voorbereiding op de shoot. Mocht er nog dingen geregeld moeten worden i.v.m. speciale wensen (accessoires e.d.) dan hebben we daar zodoende ook nog ruim de tijd voor.


zwangerschap, geboortefotografie en newborn fotografie Oss
Natuurlijk is het ook nog mogelijk om fotoshoots te combineren, dus een zwangerschap, geboorte en newborn shoot

Neem ook eens een kijkje op de newborn en geboorte pagina van deze site voor de newborn fotosessie en geboortefotografie.